avocat-bucuresti-cabinet-dedeAvocat Dede Daniela, Baroul București

Cabinetul de avocat DANIELA DEDE, a fost înființat în anul 1996, prin Decizia nr. 611 din 11.07.1996 a Baroului București, membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Cu peste 25 ani de activitate, acumulând o experiență vastă în materie juridică, oferă servicii de înaltă calitate profesională în diverse ramuri ale dreptului – civil, penal, administrativ, tratând fiecare caz cu seriozitate și responsabilitate asumată.

Telefon: 0724 215 183 | Email: daniela@avocatdede.ro

Birou de avocatură București, Sector 3 – zona Piața Alba Iulia

ÎNCREDERE. CONFIDENȚIALITATE. FIDELITATE.

– principiile pe care construim relațiile cu clienții noștri –

Încredere și comunicare

Comunicarea permanentă cu clienții noștri ne ajută să le câștigăm încrederea, iar implicarea și asumarea responsabilității pentru fiecare caz în parte ne ajută să le păstrăm încrederea.

Confidențialitate și discreție

Cabinetul de Avocat Daniela Dede abordează fiecare caz în parte cu:

  • onestitate,
  • transparență,
  • confidențialitate absolută.

Stabilitate și fidelitate

Cabinetul de Avocat Daniela Dede și-a câștigat notorietatea și aprecierea clienților și a colaboratorilor săi, datorită stabilității și fidelității de care a dat dovadă în relațiile cu fiecare în parte.

CINE SUNTEM

CUM VĂ AJUTĂM

O echipă profesionistă, cu înaltă pregătire juridică

Cabinetul de avocatură este format dintr-o echipă profesionistă, cu o înaltă pregătire juridică, beneficiind și de experiența colaboratorilor noștri: executori judecătorești, experți specializați în diverse domenii de activitate sau notari.

Avocatul Daniela Dede, Baroul București, este un avocat pledant, cu o activitate specifică de reprezentare în instanță, cu experiență acumulată în timp prin muncă și dăruire profesională, acordând atenție maximă intereselor clienților.

Biroul nostru de avocatură din București – Sectorul 3, vă oferă servicii complete, în toate etapele – de la consultanță juridică până la reprezentare și asistență juridică. Apelați cu încredere, la un birou de avocatură specializat în drept penal și drept civil, dreptul familiei.

Servicii Avocat București Daniela Dede

  • consultații juridice (inclusiv prin corespondență electronică, pentru clienții care nu se pot deplasa, precum și pentru cei din străinătate);

  • reprezentare și asistență juridică în instanță, la toate treptele jurisdicționale (de la Judecătorii până la înalta Curte de Casație și Justiție);

  • reprezentare în fața Autorităților Statului pentru rezolvarea problemelor juridice de natură administrativă (vize, cetățenie, pașapoarte);

  • reprezentare în fața executorilor judecătorești în faza executărilor silite;

  • negocieri directe, inclusiv în litigiile privind clauze abuzive.

Ai nevoie de un avocat cu experiență în București, în Sectorul 3 – zona Piața Alba Iulia? Contactează biroul de avocatură Daniela Dede, fie că ai nevoie de asistență juridică în domeniul dreputului familiei, drept penal, civil sau drept comercial.

DOMENII DE EXPERTIZĂ

Cabinet de Avocat Daniela Dede, București

Avocat București, Sector 3, Piața Alba Iulia

DREPT CIVIL

Află detalii!

DREPT PENAL

Află detalii!

DREPT COMERCIAL

Află detalii!

DREPTUL FAMILIEI

Află detalii!